Sziasztok ismét!
Sajnos a konyhánkat ideiglenesen megszállták a hangyák, ezért ezen a héten nem igazán tudtam sütni, de ennek ellenére van a tarsolyomban egy tömény csokis, kávés, meggyes brownie recept, amit még valamikor a tavasszal készítettem el, de hát mivel még tart a meggyszezon, gondoltam pont idevág, hát akkor miért ne?:) A neten sokféle brownie receptet találtam, de szerintem végeredményben nem lett egyik recept sem, hanem alakítottam rajta és ez sült ki belőle...:)
Hozzávalók:
- 15 dkg meggy
- 2 ek kávé
- 2 ek olaj
- 20 dkg étcsoki
- 2 tojás
- 11 dkg cukor
- 1 cs. vaníliás cukor
- 10 dkg puha vaj
- 3 ek kakaópor
- 15 dkg finomliszt
- 1 cs. sütőpor
A sütőt 180°-ra előmelegítettem. Az étcsokit felolvasztottam az olajon.A tojásokat, a cukrokkal és a puha vajjal kikevertem.A kakaóport a finomliszttel és a sütőporral elkevertem.
Az egészet összekevertem, majd hozzátettem még a kávét és a meggyet, aztán az összekevert tésztát egy kivajazott 24*18 as tepsibe tettem és 20 perc alatt megsütöttem, vártam amíg kicsit kihűl, felszeleteltem, díszítettem éés voilá! ;)
Lana
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.